Моторошна смерть: Під Запоріжжям двох підлітків затягнуло у трубу

Хлопчиків затягнуло в трубу, яка з'єднує зрошувальні канали між собою.

Підліток впав у зрошувальний канал. Ілюстрація: Обозреватель.

Біля с. Бурчак Запорізької області 13-річний школяр під час селфі впав у зрошувальний канал. Друг кинувся йому на допомогу, але в результаті обидва хлопці потонули. Місцеві жителі розповіли, що трагедія сталася увечері 15 травня, передають Патріоти України.

Група з шести підлітків пішла відпочивати до зрошувальних каналах за селом. "13-річний Толік став на краю і почав себе фотографувати. У якийсь момент він послизнувся і впав у воду. Берег каналу обкладений бетонними плитами і, скоріш за все, хлопчик вдарився об них головою. Поруч знаходився його друг Саша Литвиненко. Він кинувся на допомогу до Толіка, але врятувати не зміг", – розповіла нашому виданню одна з місцевих мешканок.

За словами жінки, хлопчиків затягнуло в трубу, яка з'єднує зрошувальні канали між собою. Друзі школярів подзвонили в ДСНС, проте прибулі рятувальники вже нічим не могли допомогти. "Тіла дітей підняли з води на поверхню і передали співробітникам поліції", – розповіли в службі.

Джерело: Обозреватель

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...