Моторошна трагедія: 14-річну школярку вп'ятьох зґвалтували на кладовищі - після оприлюднення кадрів у мережі дівчинка вчинила самогубство

Кладовище

У Бельгії п'ятеро хлопців, серед яких неповнолітні, зґвалтували 14-річну дівчинку на кладовищі й опублікували в соцмережі її фото. Через чотири дні після страшних подій жертва насильства вчинила самогубство, передають Патріоти України.

Трьох підозрюваних, яким по 14-15 років, відправили в колонію для неповнолітніх. Ще двох, у віці 18 і 19 років, заарештували правоохоронці. Незабаром підозрювані постануть перед судом. Попередньо, дівчинка домовилася про зустріч із другом на кладовищі в місті Гент 15 травня. Хлопець прийшов туди не один, а з чотирма друзями, і вони разом напали на неповнолітню.

За словами батька загиблої, саме опубліковані в мережі кадри зґвалтування стали для доньки останньою краплею. "Весь її світ зруйнувався", – прокоментував чоловік трагедію. На злочин також відреагували бельгійські політики. Мер міста Гент розповів, що шокований інцидентом.

Держсекретарка з питань рівноправності Сара Шлітц пообіцяла зустрітися з представниками соцмереж для запобігання поширенню зображень сексуального насильства. "Поширення таких зображень у соціальних мережах не тільки неприпустиме, але й абсолютно незаконне. Це має бути просто неможливим", – сказала вона.

Міністр юстиції Бельгії Вінсент ван Квікенборном назвав трагедію жахливою. "Слів немає", – заявив він. Міністр також закликав жертв сексуального насильства писати заяви в поліцію, а не замовчувати злочини. Він пообіцяв, що система правосуддя "зробить усе", щоб знайти та покарати зловмисників.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...