Моторошна трагедія: На Одещині 6-річна дівчинка продавила москітну сітку і випала з вікна

У місті Южне на Одещині 6-річна дівчинка випала з вікна квартири на 6-му поверсі. Від отриманих травм дитина померла на місці до приїзду "швидкої". Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції України в Одеській області, передають Патріоти України.

Зазначається, що дівчинка вилізла на підвіконня, продавила москітну сітку і випала з відчиненого вікна на асфальт, поки її 31-річна мати вийшла з кімнати на кухню.

Як вказано в матеріалі, жінка виховувала дитину сама, у поле зору правоохоронців досі не потрапляла, знайомі та сусіди характеризують її позитивно. Про трагедію у поліцію повідомили медики.

Наразі поліціянти вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 п. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з поміткою "нещасний випадок".

Нагадаємо, раніше у Миколаєві трирічна дитина випала з балкона і загинула. Трагедія сталася у момент, коли батьки хлопчика спали. Балкон був завалений коробками та килимами, якими хлопчик скористався як сходинками та випав із вікна.

У міськраді зазначили, що саме захаращеність балкона і стала однією з причин загибелі дитини: якби там не було коробок та інших речей, малюк не зміг би перелізти через перила та випасти.

Бережіться! У ВООЗ розповіли, чим трансжири небезпечні для здоров'я

п’ятниця, 19 липень 2024, 8:56

Нещодавнє дослідження ВООЗ виявило, що у близько третині українських перероблених продуктів - перевищення вмісту трансжирів, які є небезпечними для здоров'я, Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів представник Всесвітньої організації охорони здоров'я...

Мобілізований з Запоріжжя на півроку втік зі служби, бо рідний будинок пошкодила ракета. Сів як дезертир

п’ятниця, 19 липень 2024, 8:30

У Запоріжжі до 5 років позбавлення волі засудили мобілізованого, який втік зі служби, бо його будинок пошкодив ракетний удар. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду м. Запоріжжя. передають Патріоти України. За даними суду, мобілізовани...