Моторошна трагедія: На Полтавщині померла дівчинка, на яку впало дерево у дитсадку

Сьогодні, 22 жовтня, у реанімаційному відділенні Кременчуцької міської лікарні померла 4-річна дитина, яку вчора травмувало дерево в дитсадку. Дівчинка перебувала у комі, зазначають Патріоти України.

Медики намагалися врятувати життя дівчинки, залучивши фахівців з Полтави, а також планували в разі необхідності залучити санавіацію аби її транспортувати до лікарні в Полтаву.

За фактом травмування двох малолітніх дітей (5-річного хлопчика та 4-річної дівчинки) в одному із садочків міста Кременчук слідчий Кременчуцького районного управління поліції під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури відкрив кримінальне провадження.що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 137 КК України).

Нагадаємо, 21 жовтня у дитсадку №19 міста Кременчук Полтавської області внаслідок падіння дерева через сильний вітер травмовано двох дітей та виховательку.

П’ятирічний хлопчик отримав перелом стегна, а чотирирічна дівчинка була госпіталізована в комі до реанімаційного відділення дитячої лікарні Кременчука. Постраждалу виховательку доправили до лікарні.

За наявною інформацією, діти гралися в павільйоні, і коли здійнявся вітер, вихователька повела їх до приміщення. Тоді й сталася подія. У дитсадку зазначають, що дерево було неаварійним і кронованим.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...