Моторошна трагедія: У Харкові знайшли мертве немовля у пакеті - поліція розшукала матір дитини

Тіло немовля у пакеті виявили біля під’їзду будинку по вулиці Єсеніна в Харкові. Про це інформує відділ комунікації поліції Харківської області, передають Патріоти України.

Правоохоронці здійснили поквартирний обхід житлових будинків, опитали місцевих мешканців, оглянули наявність камер відеоспостереження.

Попередньо встановлено, що мати немовля - 22-річна студентка одного з навчальних закладів Харкова, громадянка іншої країни, яка мешкає в багатоквартирному будинку, біля якого було виявлено тіло дитини. Зараз жінка госпіталізована до лікарні.

Для встановлення причини смерті дитини, тіло направлене на судово-медичну експертизу. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 117 (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...