Моторошна трагедія: У Польщі посеред ринку на смерть замерзла 14-річна дівчинка - дорослі проходили повз

У Польщі посеред ринку замерзла 14-річна дівчина. Неповнолітній намагалась допомогти лише одна людина. Про це пише польське видання wprost.pl, передають Патріоти України.

14-річну дівчинку знайшли в центрі міста Андрихова, вона була переохолоджена. Через день вона померла в лікарні у Кракові. Польські ЗМІ пишуть, що 14-річна дівчина кілька годин сиділа перед одним з магазинів у центрі міста, на головній вулиці міста. За цей час ніхто з перехожих не звернув уваги на те, що дівчинка могла потребувати допомоги.

"Лише один місцевий житель зацікавився її долею", - пишуть місцеві ЗМІ. Районна прокуратура у Вадовіцах розслідує обставини смерті підлітка. Її пошуки почалися у вівторок, після того, як сім'я повідомила про це відповідні служби.

Відомо, що дівчинка зателефонувала батькові і сказала, що їй стало зле і вона не знає, де перебуває. Невдовзі було встановлено, що 14-річна дівчинка перебуває біля одного з ринків у центрі Андрихова.

На місце події виїхали пожежники, поліція та швидка допомога. На той момент 14-річна дівчинка була без свідомості і дуже замерзла. Її перевезли до лікарні у Вадовіцах, а потім - до лікарні у Кракові.

"Лише один з мешканців зацікавився її долею. Він переніс її в теплий магазин і викликав швидку допомогу. Дівчину відвезли до лікарні. Вона дуже замерзла", - пишуть польські видання.

Наступного дня, у середу 29 листопада, дівчинка померла. Невідомо, скільки часу 14-річна дівчинка перебувала перед ринком і чому ніхто не наважився їй допомогти. Також немає інформації про те, чому такій молодій людині раптово стало погано. На місці, де її знайшли, збираються місцеві жителі і запалюють свічки. Обставини інциденту має з'ясувати прокуратура. Наразі поліція не розголошує жодної інформації.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...