Моторошна трагедія: У Росії шестирічний хлопчик сів за кермо і на смерть переїхав матір

У російській Курській області шестирічний хлопчик сів за кермо ВАЗ-21074 і на смерть переїхав матір. Про це повідомила радіостанція "Говорит Москва", передають Патріоти України.

Інцидент стався місті Щигри на міському кладовищі. Мати хлопчика, якій 28 років, вийшла з автомобіля, але залишила ключ запалювання. Дитина перебувала в машині, а потім пересіла на водійське сидіння. Він завів автомобіль і натиснув педаль газу. "Жигуль" рушив і збив матір, а також в'їхав в сусідній автомобіль. Від отриманих травм мати хлопчика померла.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...