Моторошна трагедія у столиці: У магазині заживо згоріла жінка (фото)

У п'ятницю вночі, 26 червня, в столиці згорів торговий павільйон, де загинула жінка. Трагедія сталася в Дарницькому районі о 02:09 за адресою вулиця Ревуцького, 7-В, передають Патріоти України.

На місце пожежі прибули рятувальники, які встановили, що вогонь спалахнув біля 9-ти поверхового житлового будинку. Там загорівся магазин з овочами - металевий павільйон розміром 5 на 5 кв. метрів. Вогонь також поширився на павільйон з прийому вторинної сировини, що стоїть поруч.

Локалізувати пожежу вдалося о 02:23, а в 02:31 її ліквідували. Але під час гасіння пожежні виявили всередині магазину тіло жінки без ознак життя.

Причина виникнення пожежі встановлюється правоохоронними органами.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...