Моторошна трагедія: У Житомирі сміттєвоз вбив чоловіка, який спав у сміттєвому баку

У Житомирі чоловік загинув у кузові сміттєзбирального автомобіля. Попередньо, місцевий 46-річний житель заснув у контейнері для сміття, а потім потрапив під спеціальний прес разом із відходами, передають Патріоти України.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області. Інцидент трапився 12 квітня, правоохоронці отримали повідомлення про виявлення тіла чоловіка без ознак життя близько 18:20. "Попередньо, це сталося після навантаження сміття з контейнеру в спецавтомобіль. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління", – сказано в повідомленні.

На місце за викликом прибули медики, проте вони змогли лише констатувати смерть чоловіка. Експерти дійшли висновку, що її причиною стали тупі травми тіла зі здавленням внутрішніх органів. Свідки розповіли, що загиблий за життя зловживав алкоголем та незадовго до смерті його бачили сплячим у контейнері, прикиданого сміттям.

Слідчі Житомирського районного управління поліції встановлюють усі обставини події у межах відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація інциденту – ч. 1 ст. 119 (вбивство через необережність) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Воплі скрепної души: Сину офіцера російської армії регулярно "прилітає" за батька "героя СВО". Однокласники б'ють, іменують сином загарбника (відео)

середа, 1 травень 2024, 9:32

З під картинок телевізора створених російською пропагандою час від часу вилазить інформація про справжні настрої російського суспільства. Часто-густо про що шепочуться батьків на кухнях, стає відомо через вчинки дітей. Як зізнається школярик, все почал...

"Благородно" рятував інших за грубі гроші, а от себе не зберіг: Болгарія екстрадувала до України організатора схеми для ухилянтів

середа, 1 травень 2024, 9:14

З Болгарії екстрадовано керівника злочинного угруповання, яке переправляло українських ухилянтів за кордон. Про це у вівторок, 30 квітня, повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора України. Повідомляється, що підозрюваного екстрадували в Україн...