Моторошна трагедія: В Індонезії у череві п'ятиметрового пітона знайшли тіло жінки

У центральній Індонезії місцеві вбили величезного пітона, розрізали його живіт і знайшли всередині тіло раніше зниклої жінки. Про це повідомляє DW із посиланням на місцеві медіа.

6 червня 45-річна Фаріда з провінції Південне Сулавесі сказала чоловікові, що збирається піти продавати перець чилі. Після цього мати чотирьох дітей не повернулася додому.

Родина розпочала пошуки. Наступного ранку чоловік Фаріди знайшов її покинуті речі, а поблизу місцеві виявили 5-метрового пітона з роздутим животом.

"Вони вирішили розрізати черево пітона. Як тільки зробили це, відразу побачили голову Фаріди", – розповів голова поселення Саурді Росі.

Випадки, коли пітони вбивають і ковтають людей, вважають надзвичайно рідкісними. За останні роки в Індонезії в такий спосіб померло кілька місцевих.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...