Моторошна знахідка: Місцева жителька на Рівненщині виявила труп мотоцикліста (фото)

У Сарненському районі сталася смертельна ДТП. Місцева жителька виявила у рівчаку поблизу проїзної частини тіло чоловіка й мотоцикл біля нього. Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини, передають Патріоти України.

За інформацією правоохоронців, між селами Озерськ та Золоте Сарненського району жінка помітила у канаві тіло невідомого, біля якого знаходився мотоцикл. Слідчо-оперативна група встановила особу загиблого. Ним виявився 27-річний житель села Лісове.

"За попередньою інформацією, чоловік, керуючи мотоциклом, виїхав за межі проїзної частини та врізався у дерево. На місці виявлені характерні для дорожньо-транспортної пригоди сліди", – зазначили у поліції.

Слідчі встановлюють обставини події у рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення ПДР, що спричинило смерть потерпілого).

2,5 роки на соціалі - досить для адаптації: Шольц закликав біженців з України шукати собі роботу

неділя, 8 вересень 2024, 8:05

Канцлер Німеччини Олаф Шольц звернувся до українців, що тимчасово оселились в його країні, та закливав їх працевлаштовуватись. Про це пише Tagesschau в суботу, 7 вересня. Під час діалогу з жителями міста Тельтов Шольц зауважив, що, на його думку, багат...

Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо не стоїш на військовому обліку - пояснення

неділя, 8 вересень 2024, 7:58

В Україні продовжили загальну мобілізацію до 9 листопада. Однак, частина громадян можуть отримати відстрочку. передають Патріоти України. Адвокатка Яна Меюс детально пояснила, який порядок оформлення відстрочки, якщо громадянин не перебуває на військов...