Моторошна знахідка: У Києві на пустирі виявили урни з прахом померлих

У Києві в Подільського району на одному з пустирів знайшли… урни, у яких зазвичай зберігають попіл від спалених тіл покійників, поруч також був помічений поминальний вінок, передають Патріоти України.

Як повідомляє «ТСН», на урнах були вказані імена та прізвища померлих, їхні дати народження та смерті. Відповідне відео днями з'явилося у соцмережах.

Столичні поліцейські підтвердили журналістам, що 10 березня були знайдені поховальні урни: «На пустирі було виявлено пакет, у якому знаходилося 36 поховальних урн із імовірним прахом померлих людей. Розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 297 ККУ. Тривають першочергові слідчі дії, встановлюються всі обставини та осіб причетних до скоєння цього правопорушення».

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...