Моторошна знахідка: У забитій каналізації виявили труп немовляти

У Польщі в місті Радзимін робітники ремонтували забиту каналізацію та виявили там моторошну знахідку - труп немовляти. Про це пише wprost.pl, передають Патріоти України.

У вівторок, 2 травня, працівники каналізаційно-насосної станції ремонтували засмічений каналізаційний колектор на вулиці Врублевського в Радзиміні та зробили шокуючу знахідку. Виявилося, що в каналізаційній системі знаходився труп новонародженої дитини.

На місце події прибула поліція, яка провела огляд тіла дитини. Коли немовля потрапило в каналізаційну насосну станцію, встановить слідство і розтин. Інформацію підтвердив мер міста Радзимін.

"На жаль, ці моторошні повідомлення відповідають дійсності. Причиною засмічення каналізаційного колектора виявився труп новонародженої дитини. Ця драматична ситуація могла закінчитися інакше. Пам'ятаймо, що найближче "вікно життя", де можна залишити в безпечному місці дитину, про яку з різних причин неможливо подбати, знаходиться у Варшаві на вулиці Клопотовського, 18", - написав Кшиштоф Чацінський.

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...