Моторошний обряд: Росіянин оживляв труп дружини горілкою

Поліції він пояснив, що робив горілчані компреси і готував мікстури, щоб жінка прийшла до тями. Чоловік провів з трупом три дні, поки тіло не забрали силою.

У Москві чоловік намагався оживити померлу дружину за допомогою компресів та примочок з горілки, яку він сам приготував, передають Патріоти України.

Як пише МК, 28 червня 64-річний росіянин подзвонив сестрі та повідомив, що його 57-річній цивільній дружині погано.

За його словами, вона нібито впала, і з рота пішла піна. Однак чоловік повідомив, що впорається сам. Наступного дня сестра приїхала, але чоловік їй не відчинив двері.

Тоді схвильована жінка звернулася до поліції. На місце приїхали співробітники МНС, щоб потрапити у квартиру, але росіянин перешкоджав та розпилював дихлофос.

Коли двері все ж вдалося відкрити, рятувальники виявили труп жінки.

«Москвич пояснив, що робив горілчані компреси і готував мікстури, щоб жінка прийшла до тями. При госпіталізації чоловіка він намагався забрати з собою тіло дружини. За словами сестри, він більше десяти років страждає на психічний розлад. Лікування не проходив вже довгий час», - йдеться в повідомленні.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...