Моторошне "святкове шоу": У Росії дітей змусили на честь 9 травня зображати... кладовище із могилами (фото)

Діти в уніформі солдатів Червоної Армії ставали на коліна, спираючись головою в підлогу, щоб підняти над собою "стели" з іменами загиблих.

У російському місті Лихославлі (Тверська область) на честь святкування Дня Перемоги 9 травня підготували дитячу виставу, під час якого школярів змусили зображати надгробні пам'ятники загиблих червоноармійців. Знімок на своїй Facebook-сторінці опублікував російський блогер Рустем Адагамов, повідомляють Патріоти України.

Вистава, за всіма ознаками, проходила в актовому залі школи. Сцену прикрасили плакатом до 9 травня. На фото видно, як діти в уніформі солдатів Червоної армії стають на коліна, спираючись головою в підлогу, щоб підняти над собою "стели" з іменами загиблих.

Таким чином вони зобразили кладовище, де поховані червоноармійці, загиблі у Другій світовій війні. "У Лихославлі парад малишкових військ, а тут малишкове кладовище - діти зображують могили полеглих (!). Хтось повинен зупинити це безумство. Країна зовсім недоумкувата", - прокоментував Адагамов.

У коментарях користувачі гнівно коментували подібне ставлення до дітей: "Божевільні!", "Маразм міцнішав!", "Психопати", "Дно", " В цьому Мухосранську переплюнули всіх!!! Художній керівник хворий на всю голову!!!", "Це просто страшно", "Сумне видовище".

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...