Моторошне вбивство у Кривому Розі: Чоловік зарізав на похоронах власних родичів (фото)

Коли поліцейські приїхали на місце, зловмисник кидався з ножем і на них.

У суботу, 18 січня, в Кривому Розі на похоронах сталося подвійне вбивство: 44-річний чоловік зарізав 77-річного родича і 46-річну сестру. Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області, передають Патріоти України.

"У ході конфлікту 44-річний житель Кривого Рогу завдав 77-річному чоловіку та 46-річній жінці численні ножові поранення. В результаті отриманих тілесних ушкоджень потерпілі померли на місці злочину", - йдеться в повідомленні відомства.

За даними місцевих ЗМІ, злочинець перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері, а вбивство двох осіб, які виявилися йому дядьком і сестрою, він нібито вчинив внаслідок помутніння розуму. Також повідомляється, що в цей день у дворі, де проживає чоловік, ховали його родича.

Коли поліцейські приїхали на місце, зловмисник кидався з ножем і на них. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...