Моторошне вбивство: У Києві виявили тіло зв'язаної і закривавленої жінки

Сьогодні, 18 липня, в Києві знайшли закривавлене тіло жінки за адресою вулиця Чистяківська, 7. Жінка була зв'язана і лежала на балконі квартири. Лікарі, що прибули на місце інциденту, констатували її смерть, повідомляють Патріоти України.

Вбиту жінку виявила її подруга, яка прийшла до неї додому близько 8:40. На балконі вона виявила закривавлене тіло господарки квартири і відразу ж викликала медиків.

Поруч із загиблою перебував поламаний стілець. Поліція вважає, що жінку вбили. Деталі інциденту встановлює слідчо-оперативна група.

Джерело: Інформатор

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...