Моторошне видовище: Берег річки у Карпатах засипали сотнями скелетів (фото)

На жаль, такі випадки в Україні відверто не поодинокі...

27 квітня за селом Либохора в Карпатах невідомі скинули останки тварин на березі річки. Про це повідомляє користувач мережі Сергій Нєупокоєв на Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Там машина вивантажила цілий кузов тваринних відходів на березі річки, яка тече в село Либохора. "На гарячу лінію в поліцію телефонували... За пару теплих днів то все буде розкладатися", - написав Нєупокоєв і опублікував фото.

Пізніше він зазначив, що 28 квітня останки все ж прибрали. "Сподіваюся утилізація пройде у відповідній формі і вони не вилізуть завтра в сусідньому селі", - написав Нєупокоєв.


Видурював гроші у сімей українських полонених: СБУ викрила шахрая, який видавав себе за офіцера (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:34

Служба безпеки ліквідувала шахрайську схему виманювання грошей у родичів українських військовополонених та зниклих безвісти. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що зловмисник видавав себе за офіцера Служби безпеки ...

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...