Моторошне видовище: Мер міста показав відео з нападом "привида" на його охоронця (відео)

Мер колумбійського містечка Арменія Хосе Мануель Ріос Моралес спантеличив соцмережі відео з нападом "привида" на одного зі своїх охоронців. Політик опублікував у Facebook відео з камер спостереження, зняте під час нічного патрулювання його офісу, повідомляють Патріоти України.

На ньому охоронець іде коридором, коли раптом різко врізається у стіну і падає на підлогу. Виникає враження, ніби хтось або щось штовхає і тягне чоловіка. Моторошні кадри закінчуються тим, що двоє колег помічають лежачого товариша і поспішають йому на допомогу.

Моралес був вражений побаченим і запросив команду релігійних "мисливців за привидами", щоб вигнати злу сутність. "У компанії єпископа та інших релігійних лідерів ми принесемо Боже благословення у кожен куточок цього офісу. Ми просимо поваги і єдності в молитві і запевняємо, що ніщо не може вкрасти наш мир і спокій, тому що ми захищені рукою нашого Господа", - заявив мер.

Користувачі соцмереж активно обговорюють відео з "привидом". Одні переживають за мера і щиро вірять у потойбічні сили, а інші жартують про корупцію: "А потім вони скажуть, що це привид розтринькав гроші з міського бюджету".

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...