Моторошне видовище: На Київщині вантажівка знесла дах у легковика (фото, відео)

На Харківській трасі під Києвом сталася серйозна ДТП за участю легковика та вантажівки. Про це повідомляє телеграм-канал dtp.kiev.ua, передають Патріоти України.

Інцидент стався 31 жовтня у Баришівському районі Київської області, приблизно за 40 кілометрів від Борисполя. На повороті на село Коржі зіткнулися легковий автомобіль Nissan та фура.

Легкова машина сильно постраждала - їй знесло дах, передню частину буквально знищено. Дівчина, яка була за кермом, дивом вижила і навіть змогла самостійно вибратися із салону. За попередньою інформацією, вона обійшлася без тяжких травм. На місці працюють правоохоронці, які з'ясовують обставини події.

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...