Моторошне видовище: На Київщині водій на шаленій швидкості збив пішохода (відео)

На Піщаної дорозі в місті Обухів Київської області в ніч на 15 травня сталася смертельна аварія за участю пішохода. Про це в Facebook пише "Київ оперативний", передають Патріоти України.

За даними спільноти, пішохід перебігав через дорогу і потрапив під автомобіль BMW, який на шаленій швидкості носився містом. "У пішохода не було навіть найменшого шансу вижити", - йдеться в повідомленні.

На місце в терміновому порядку прибули правоохоронці, лікарі швидкої і рятувальники. Прибулі медики лише констатували факт смерті потерпілого.

Також тут опублікували кадри з місця подій. На них видно, що автомобіль також отримав серйозні пошкодження. Про стан водія не повідомляється.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...