Моторошне видовище! Пара з Таїланду влаштувала весільну фотосесію в труні й зімітувала кремацію - їм пригрозили прокляттям (фото)

32-річний графічний дизайнер Нонтс Конгчау з Таїланду та його кохана налякали мережу своєю весільною фотосесією. Пара вирішила зробити пам'ятні знімки про день створення своєї сім'ї на цвинтарі з вінками, у труні та навіть у печі для кремації, зазначають Патріоти України.

Інтернет-користувачі стурбовано повідомили подружжю, що така витівка може загрожувати їм прокляттям. Незвичайними весільними кадрами наречений поділився на особистій сторінці у Facebook.

На похмурих фотографіях Нонтс позує у світлому костюмі, а його обраниця в білій сукні з довгим шлейфом та відкритими плечима. На одному із зображень чоловік вручає нареченій похоронний вінок із неживих квітів, до якого прикріплена табличка з написом "Виходь за мене заміж".

Є серія лякаючих знімків, на яких наречена спалює свого коханого в печі для кремації. Робить вона це із щирою посмішкою.На ще одному кадрі пара з Таїланду вирішила, мабуть, наочно продемонструвати словосполучення "Любов до труни".

Дівчина з хлопцем-"трупом" позують усередині кам'яної могили.Фоловери в соцмережах не лише злякалися готичної фотосесії, а й серйозно стурбувалися майбутнім подружжя. У коментарях багато людей залишали попередження про те, що пара могла накласти на себе прокляття.

"Це не іграшки і не жарти. Потрібно виправляти те, що ви наробили, інакше трапиться біда", "Майте на увазі, що такі речі мають містичний характер. Усе, що стосується ритуалів, пов'язаних зі смертю, кінцем життя, дуже могутнє" , "Зверніться до якогось екстрасенсу поки не пізно", – писали люди в коментарях під фото.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...