Моторошне видовище: Пасажир літака, що розбився в Непалі, встиг зняти відео за лічені секунди до смерті (відео 16+)

У неділю внутрішній рейс компанії Yeti Airlines зазнав аварії в Покхарі в Непалі, що стало найстрашнішою авіакатастрофою за три десятиліття в невеликій гімалайській країні. Один із пасажирів літака встиг зняти відео за секунди до смерті. Загалом в авіакатастрофі загинуло 72 особи . Відповідний ролик з'явився у соцмережах, передають Патріоти України.

Літак, що прямував з Катманду в туристичне місто Покхара, розбився під час посадки і спалахнув. Очевидці розповідають, що він летів низько над населеним пунктом, а згодом різко почав виляти.

Авіакомпанія Yeti Airlines, яка виконувала рейс, підтвердила, що на борту знаходилися 72 людини – 68 пасажирів і чотири члени екіпажу. За словами представника аеропорту, серед пасажирів було 15 іноземних громадян, у тому числі один австралієць, один француз, один аргентинець, чотири росіянини, п'ять індійців, два південнокорейці та одна людина з Ірландії.

Що стало причиною аварії, поки що невідомо, але це були точно не погодні умови. На відео, знятому пасажиром у момент падіння літака, видно клуби густого чорного диму та уламки, що горять.

Варто зазначити, що це була найбільша смертоносна авіакатастрофа в Непалі з 1992 року, коли Airbus A300 Пакистанських міжнародних авіаліній врізався в схил пагорба на підльоті до Катманду, внаслідок чого загинули всі 167 людей на борту.

У Непалі з 2000 року в авіакатастрофах або катастрофах гелікоптерів загинули близько 350 людей. Європейський союз заборонив непальським авіакомпаніям літати у своєму повітряному просторі з 2013 року, пославшись на міркування безпеки.

Обережно, кадри 18+!

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...