Моторошне видовище: У Києві знайшли понівечене тіло жінки без волосся і одягу (фото)

У суботу, 24 жовтня, на вулиці Закревського у Деснянському районі Києва (мікрорайон Троєщина) знайшли тіло жінки зі слідами насильницької смерті, передають Патріоти України.

Як повідомило джерело в правоохоронних органах, тіло знайдено недалеко від берега озера. Не виключається вбивство в стані сп'яніння – поруч виявили пляшку з-під алкоголю. "З приводу можливого зґвалтування – лікар поки не може точно сказати, буде потрібна експертиза", – відзначило джерело.

Видання "Інформатор" пише, що на тілі вбитої є множинні побої, розірваний верхній одяг, нижня білизна, приспущені штани."Не виключають, що її ґвалтували у неприродний спосіб. Статеві органи були в крові, а поруч з тілом лежала закривавлена пляшка", – йдеться в повідомленні.

На шиї у загиблої була сумка, судячи по слідах від удушення, жінку нею і задушили. Поруч з тілом лежала палиця. За попередньою інформацією, на тілі знайшли і сліди від ударів палицею.

Навколо місця злочину було багато волосся – вони були розкидані навколо, їх, швидше за все, зрізали. На місці події працює поліція, слідчо-оперативна група, криміналісти та кінологи. Місце вбивства очеплено. Попередня кваліфікація – вбивство (стаття 115 Кримінального кодексу України).

Джерело: Обозреватель

"Я знав, що росіяни гвалтують мирних жителів просто для розваги": Доброволець зі США пояснив, чому воював за Україну й планує продовжити в майбутньому

четвер, 2 травень 2024, 11:59

Каліфорнієць Метью Семпсон, ветеран війни в Іраку та Афганістані, майже два роки провів на полі бою в Україні як доброволець. Він розповів, що до початку повномасштабного вторгнення майже нічого не знав про Україну, проте знав, на що здатна країна-агре...

На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...