Моторошне видовище: В окупованій Ялті автівку бурхливими потоками води віднесло у море (фото)

В анексованому Криму не припиняються сильні зливи. В Ялті через величезну кількість опадів з берегів вийшла річка Водоспадна. У регіоні оголосили режим НС і почали евакуацію. Як мінімум, є один загиблий. З'явилися фото і відео автомобіля "Мерседес", який вода несла вулицями міста, поки він не опинився в морі. Відповідні фото і відео опубліковано на Telegram-каналі ЧКХ, повідомляють Патріоти України.

В результаті сильних злив в курортній Ялті річки вийшли з берегів, підземні переходи затопило по дах, потужні потоки води зносили автомобілі. Через розгул стихії було зупинено роботу громадського транспорту.
Окупаційна влада оголосила режим НС - в'їзд в Ялту повністю закрито. У місті почалася евакуація. За словами глави окупаційної адміністрації Сергія Аксьонова, в результаті зливи загинула, як мінімум, одна людина. "В Ялті - загиблий 1995 року народження. Його віднесло потоком", - розповів він.
У мережі з'явилося фото автомобіля "Мерседес", який вода несла вулицями міста, поки він не опинився в морі. Ось на що перетворився "Мерседес", який перекинувся в Ялті:

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...