Моторошне звірство: У Києві чоловік підпалив квартиру з сусідом всередині (фото, відео)

У ніч на 26 лютого в Святошинському районі Києва спалахнула пожежа в квартирі будинку на вулиці Петра Курінного, 5. За словами одного з жителів, приміщення підпалив його ж співмешканець, до того ж з самим чоловіком всередині, передають Патріоти України.

Близько першої години ночі з вікон квартири виривалися язики полум'я. Вогонь охопив частину житла, а площа пожежі склала близько 20 кв м. Її ліквідували рятувальники. Одна з кімнат була знищена полум'ям вщент. Під час НП ніхто не загинув і не постраждав.

За словами одного з мешканців квартири, саме його сусід скоїв підпал, після чого втік. Сам чоловік був у приміщенні з початку пожежі і боровся з вогнем. Пізніше він облишив робити це, рятуючи своє життя.

Жителі сусідніх квартир розповів, що чоловік, який втік, любив випити і влаштовувати конфлікти. Поліція почала його розшуки, а також встановлення подробиць НП.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...