Моторошні кадри: Камера зняла, як поліцейський збив дитину в Конотопі (відео 12+)

Перехожі евакуювали дитину за лічені хвилини після аварії, на "швидку" не чекали.

На місці ДТП у Конотопі. Фото: ТСН.

Журналісти отримали у своє розпорядження відео з камери спостереження магазину в Конотопі, що розташований поруч з пішохідним переходом, де напередодні ввечері поліцейський на авто збив 10-річного Артема. На кадрах видно момент аварії, а також, що за кермом був саме водій начальника поліції, зазначають Патріоти України.

Перехожі евакуювали дитину за лічені хвилини після аварії, на "швидку" не чекали. Для цього знайшли широку дошку і на ній, як на ношах, понесли хлопця до лікарні, розташованої неподалік.

Історія трапилася увечері п'ятниці, 7 червня. Поліцейське авто збило 10-річного хлопчика. Начальника місцевої поліції вже усунули від роботи. А водія авто затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу – за кермом перебував сержант поліції.

Вранці у суботу, 8 червня, водієві оголосили про підозру, а у неділю, 9 червня, у полтавському суді йому обиратимуть запобіжний захід. Справою наразі займається відділ ДБР Полтави.

Щодо самого хлопчика, наразі він, за словами секретарки Конотопської міської ради Тетяни Сизон, перебуває у реанімаційному відділенні ЦРЛ, підключений до апарата штучного дихання, отримує всю необхідну допомогу, однак його стан вкрай важкий.

За словами медиків, Артема транспортувати зараз не можна. Були викликані обласні спеціалісти, а також медики з Києва для консультацій. У хлопчика пошкоджена голова, грудна клітка та черевна порожнина.

Джерело: ТСН.ua

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...