Моторошні кадри: У Стамбулі у прірву впав багатоповерховий житловий будинок (відео)

У Стамбулі (Туреччина) у понеділок, 22 квітня, в результаті зсуву зруйнувався чотириповерховий житловий будинок, повідомляють Патріоти України.

Як повідомила адміністрація губернатора Стамбула, жителів будинку, що обвалився, і 10 сусідніх встигли евакуювати. Інцидент стався в міському районі Кягитхані.

Обвал будинку стався після того, як обрушилася підпірна стіна. Під завали також потрапили дві машини. Рятувальники, які працюють на місці НП, відзначають, що існує високий ризик обвалу сусіднього будинку.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...