Моторошні кадри: З'явилося відео, як рятували постраждалих в авіакатастрофі на Львівщині

ДСНС показала, як рятувальники "різали" літак, аби дістати постраждалих унаслідок авіакатастрофи на Львівщині, передають Патріоти України.

Сьогодні, 4 жовтня, близько 07:10, заходячи на посадку, зник із радару транспортний літак Ан-12. Пізніше один із членів екіпажу вийшов на зв'язок і повідомив, що літак здійснив аварійну посадку. О 07:46 Ан-12 виявили на відстані 1,5 км від злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту "Львів".

Внаслідок аварійної посадки літака АН-12 поблизу Львова п'ятеро людей загинуло, троє постраждали. Їх ушпиталили у важкому стані.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...