Моторошно дивитися: Олімпійський чемпіон після стрибка з трампліна звалився на землю зі швидкістю 100 км/год (відео)

Даніель-Андре Танде госпіталізований, але знаходиться в стабільному стані.

Жахливе падіння сталося на етапі Кубка світу зі стрибків з трампліну в словенській Планіці. Олімпійський чемпіон у командних змаганнях, триразовий чемпіон світу Даніель-Андре Танде впав на землю після стрибка. Про це повідомляє NRK, передають Патріоти України.

Інцидент стався під час розминки. Танде злетів у повітря, після чого в польоті втратив рівновагу і впав на спину. Потім він ще кілька разів вдарився об землю, падаючи вниз по схилу. На щастя, Танде не приземлився на голову, проте після падіння він втратив свідомість.

Танде доставили на вертольоті в медичний центр в Любляні, його стан стабільний, повідомив офіційний Twitter FIS Ski Jumping.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...