Моторошно навіть дивитися: Боєць муай-тай своїм ударом ледь не відірвав ніс супернику (відео)

На вихідних відбувся поєдинок тайського боксу в рамках турніру THAI FIGHT, в якому зустрічалися Шаян Хейдарі і Пор Тор Тор Петчрунгруанг, повідомляють Патріоти України.

У другому раунді трапився страшний епізод. Пор Тор Тор Тор Петчрунгруанг пробив аперкот, унаслідок чого зламав супернику ніс. Іранець зумів встояти на ногах, але його ніс був повністю зміщений.

Хейдарі одразу отримав медичну допомогу. Рефері ж присудив Петчрунгруангу перемогу технічним нокаутом. Коментатори були шоковані таким ударом: «Він просто відправив його ніс… в інший вимір, треба сказати!».

Кількість українських чоловіків, які нелегально тікають до Словаччини, збільшилася більш ніж удвічі - прикордонники

четвер, 9 травень 2024, 21:30

Прикордонна служба Словаччини стверджує, що кількість українських чоловіків призовного віку, які незаконно переходять кордон, збільшилася більш ніж удвічі за рік. Про це повідомляє Barron’s, передають Патріоти України. За даними словацьких прикордонник...

Консервація зупинила: На Рівненщині горе-крадій застряг у вікні підвалу (фото)

четвер, 9 травень 2024, 21:00

На Рівненщині 64-річний чоловік заліз у погріб до місцевої жительки і виніс всю консервацію. Проте зі зловмисником стався конфуз – краденим він загородив собі вихід і не зміг вибратися назад. Про це повідомляє поліція Рівненської області, передають Пат...