Моторошно навіть дивитися: Дівчина вколола 27 філерів у губи (фото)

Коли послуги косметологів стали загальнодоступними і разом з тим з'явилися процедури збільшення губ, відразу багато дівчат стали просто залежними від «уколів краси». Хтось зміг вчасно зупинитися, а ось такі як мешканка Болгарії Андреа Іванова вважають, що їм недостатньо цієї краси, зазначають Патріоти України.

Якоїсь миті Андреа вирішила, що її кумир і ідеал у плані зовнішності - це всім відома лялька Барбі. І Іванова стала наполегливо працювати над тим, щоб усіма силами стати схожою на живу Барбі, але в якийсь момент сильно перестаралася.

До всіх змін Андреа виглядала досить симпатично. Зараз же тільки в одних її губах вколото 27 філерів, але їй цього мало, вона не планує зупинятися на досягнутому.

Дивлячись на свіжі фото дівчини створюється враження, що губи можуть ось - ось луснути і навіть стає страшно. Але Андреа нікого не слухає та робить так, як їй подобається.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...