Моторошно навіть дивитися: Сексуально стурбований слон атакував машину з туристами (відео)

До мережі потрапило моторошне відео, зроблене під час сафарі у заповіднику Селаті у ПАР, інформують Патріоти України.

Як пише The Sun, на машину з туристами напав агресивний сексуально стурбований слон вагою близько шести тонн. Зараз у слонів сезон розмноження і величезний самець, мабуть, побачив у двох автомобілях суперників, що наблизилися до його стада. Він заходився буцати один із транспортний засіб, з легкістю протикаючи бивнями кузов і намагаючись відкинути машину з дороги. Люди з жахом кинулися навтьоки, рятуючи свої життя.

Відео атаки, а також збитків, завданих машині, потрапили до мережі. На щастя, слон незабаром заспокоївся. Ніхто з людей не постраждав.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...