Моторошно навіть дивитися: У Києві водій збив жінку на переході та втік (відео)

Аварія з постраждалою сталася вдень 9 листопада на пішохідному переході на перехресті вулиць Чорновола та Золотоустівської. Водій червоної Mazda 6 не пропустив жінку та втік з місця ДТП, інформують Патріоти України.

На місці події працювали поліцейські. Медична допомога потерпілій, на щастя, не знадобилася. Встановити особу водія-порушника правоохоронці наразі не змогли. Чоловік жінки постражадлої шукає записи з відеореєстраторів, які могли зробити інші учасники руху.

Постояв пів хвилини та втік

  • Аварія сталася о 15:05 на пішохідному переході на вулиці Чорновола.
  • Водій Mazda повертав на дозволений сигнал світлофору з Золотоустівської, однак пропустив не всіх пішоходів, які переходили дорогу.
  • Потерпіла почала бігти через дорогу, а водій її, судячи з усього, не побачив через стійку.
  • Жінка майже встигла пробігти, але автівка зачепила її лівою частиною кузова.
  • Внаслідок збиття потерпіла впала на дорогу, але досить швидко підвелася.

Власник Mazda від'їхав від місця події на кілька метрів та зупинився на аварійці. Втім, згодом, коли він побачив, як жінка встала та продовжила переходити дорогу, чоловік втік.

Дивіться відео збиття жінки на переході у Києві:


Не все так однозначно? Чи може Польща депортувати українських чоловіків

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:58

Поляки можуть повернути до України військовозобов'язаних чоловіків? З новою важливою заявою вийшов міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш, який раніше висловлювався за повернення чоловіків на Батьківщину. Водночас Варшава подовжила тимчасовий з...

Винищувач супербактерій: Вчені заявили про створення антибіотика, який може здійснити прорив у медицині

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:47

Вчені відкрили новий клас антибіотиків з потужною активністю проти особливо стійких бактерій. Медикамент також продемонстрував ефективність лікування інфекції кровотоку у мишей, передають Патріоти України. Антибіотик розробили медики з Уппсальського ун...