Моторошний фільм жахів про самоізоляцію зняли українці (відео)

Together - друга режисерська кіноробота Макса Балтера. У 2018 році його короткометражний фільм про булінг, Riposte, увійшов до фіналу в номінації Best Visual Effects одного з найбільших у світі фестивалів короткого метру My RØDE Reel.

Український режисер Макс Балтер випустив короткометражний трилер про самоізоляцію під час пандемії. Головній героїні Анні постійно здається, що в квартирі є хтось чужий, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

6-хвилинний трилер "Разом" (Together) розповідає історію про самотність і тривожність під час самоізоляції на карантині.

Зйомки тривали 16 годин, знімальним майданчиком стала квартира режисера Макса Балтера.

Головну роль у фільмі зіграла Маруся Іонова, актриса соціального рейв бенду TseSho.

"Це історія про нашу психологічну неготовність до карантину. Вона близька мені і багатьом моїм друзям, тож мені захотілося її розповісти тією мовою, якою я володію найкраще, - через відео. Карантин став викликом для багатьох людей в індустрії, бо ми втратили можливість нормально працювати. У мене були дні, коли не хотілося взагалі нічого робити, тож фільм став для мене порятунком", - розповів Макс Балтер.

Together - друга режисерська кіноробота Макса Балтера. У 2018 році його короткометражний фільм про булінг, Riposte, увійшов до фіналу в номінації Best Visual Effects одного з найбільших у світі фестивалів короткого метру My RØDE Reel. У ролі режисера Макс найчастіше знімає рекламу, а серед його продюсерських робіт є багато кліпів-мільйонників.


Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...