"Моторошний голос" у голові несподівано зробив жінку багатою

Венді Гестер з американського штату Північна Кароліна придбала лотерейний білет після того, як почула в своїй голові моторошний внутрішній голос. Як результат, вона виграла мільйон доларів. Про це повідомляє The Sun, передають Патріоти України.

Придбавши дорогою до супермаркету білет миттєвої лотереї вартістю всього 10 доларів, жінка була приголомшена, коли зішкрябала захисну поверхню і виявила виграш у розмірі $1 мільйона.

Щасливиця негайно зателефонувала чоловікові, щоб поділитися радісною новиною. “Я щойно виграла мільйон доларів. Це мрія. Нарешті ми можемо отримати свій дім”, - сказала вона йому.

Окрім придбання нового будинку, жінка також планує погасити кредит на автомобіль. Свій приз вона отримала у штаб-квартирі лотереї Північної Кароліни в місті Ролі.

Повідомляється, що Венді Гестер вибрала одноразову виплату після того, як їй запропонували упродовж 20 років отримувати 50 тисяч доларів або суму в 560 тисяч доларів одразу. Після сплати всіх податків виграш жінки, який вона забрала додому, становить 400 тисяч доларів.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...