Моторошний момент: На ралі в Росії автівка влетіла у натовп людей

Водій не впорався з авто на засніженій дорозі.

У п'ятницю, 22 січня, на першому етапі чемпіонату Росії з ралі в Карелії один з учасників не впорався з кермуванням і вилетів на узбіччя, де стояв натовп глядачів. Про це повідомляє karelia.news, інформують Патріоти України.

Водій не впорався з авто на засніженій дорозі. Більшість з глядачів встигли врятуватися, але двоє осіб все таки постраждали. Їх одразу госпіталізували. Дивом жертви відбулися травмами середньої тяжкості.
"Хвилин за 15-20 до аварії я сказав цій компанії відійти далі. Ну як можна так недооцінювати слизьку, засніжену дорогу і спортивні автомобілі! Один чоловік просто дивом залишився живий – врятувала яма, в яку його відкинуло і не придавило автомобілем", - цитує свідка karelia.news.
Зауважимо, що раніше теж був випадок, коли в цьому самому місці на узбіччя "вилітала" автівка.

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...