Моторошний небесний знак. Перед тим як найжахливіший за 100 років ураган Мілтон обрушився на суходіл, у небі сформувався зловісний череп (відео)

Кліматична криза, що нависла над планетою, не тільки обрушила на світ хвилі тепла, посухи та лісових пожеж, а й також зробила урагани й повені більш екстремальними, ніж будь-коли. Вчені попередили, що цього року на нас чекає особливо екстремальний сезон ураганів, а кількість названих штормів буде такою великою, що нам навряд чи вистачить імен, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Одним із таких екстремальних штормів став ураган Мілтон, який менш ніж за 24 години перетворився зі слабкого шторму на сильний ураган категорії 5. 10 жовтня ураган Мілтон обрушився на Флориду, як і очікували метеорологи.

Тепер старший метеоролог Weather Channel Сту Остро поділився моторошним фото, показавши, що всього за кілька миттєвостей до того, як ураган обрушився на Флориду, він набув форми черепа. Щось подібне, до речі, сталося та у 2016 році, коли ураган Метью набув схожої форми.

На фото видно, ніби ураган Мілтон "дивиться з моторошною посмішкою" перед тим, як спінитися в затоці й кинутися в бік Флориди. Зловісне зображення з'явилося за кілька миттєвостей до того, як Мілтон обрушився на штат, спричинивши руйнівні повені та вітри. У мережі також з'явилося відео супутникового радара, на якому видно, коли ураган Мілтон трансформувався в зловісну форму.

Цікаво, що раніше експерти описали ураган Мілтон як "монстричний" шторм, що робить супутниковий знімок ще більш відповідним. Відомо, що ураган обрушився на узбережжя недалеко від Сарасоти в середу ввечері як шторм категорії 3. У результаті він породив близько 150 торнадо й обрушив на штат до 50 сантиметрів опадів, водночас швидкість поривів вітру сягала понад 160 км/год.

За мить до виходу на берег ураган набув форми черепа

Наслідки урагану все ще підраховуються, проте відомо, що мільйони людей у Флориді все ще залишаються без електрики. Утім, експерти зазначають, що повний масштаб збитку все ще невідомий, але звіти вказують на великі руйнування, обірвані лінії передач і знищені будинки.

У четвер шторм перемістився назад у море, проте дослідники попереджають, що небезпека ще не минула. Насправді ураган Мілтон усе ще може затопити частину місцевого узбережжя.

"Ви забули про її минуле?!": Адвокат Масі Найєм обурений дописом відомого волонтера про померлу в полоні журналістку Рощину

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 12:41

Адвоката Масі Найєма обурив пост волонтера Тіма Златкіна про українську журналістку Вікторію Рощину, яка померла у російському полоні, передають Патріоти України. "За те що Тім Златкін написав про журналістку Вікторію Рощину, яку вбили в полоні росіяни...

"Повага проявляється не в цьому": Вчитель розповів, як викорінює у школі "совковий" ритуал

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 12:28

Користувач Х Руслан Ігорович, який працює вчителем у школі, розповів, як домовився з учнями більше не проводити радянський ритуал привітання вчителя перед уроком стоячи. Про це він розповів у своєму Х, передають Патріоти України. "Є один клас, який на ...