Моторошний злочин: На Волині жінка облила легкозаймистою речовиною чоловіка з інвалідністю і підпалила - той загинув


Правоохоронці розслідують вбивство чоловіка в Луцькому районі. Місцева жителька облила легкозаймистою речовиною свого човілока, який мав інвалідність, і підпалила. Він загинув Про це повідомили у поліції Волинської області, передає "Еспресо.Захід".

Що відомо про трагічну подію

Випадок трапився напередодні, 8 травня, близько 17:00 в одному з сіл Цуманської громади. "Слідчо-оперативна група встановила, що 54-річна місцева мешканка облила легкозаймистою речовиною свого 57-річного чоловіка, особу з інвалідністю, та підпалила. Від отриманих опіків потерпілий загинув на місці події", - йдеться у повідомленні.

Вбивство з особливою жорстокістю

Жінку затримали. Слідчі зареєстрували відомості кримінального характеру за ст. 115 – йдеться про вбивство з особливою жорстокістю. Правоохоронці наразі встановлюють усі обставини та мотиви події.

Виїзд чоловіків призовного віку за кордон: У ДПСУ розповіли, чи перевірятимуть оновлення даних

понеділок, 20 травень 2024, 14:44

У Державній прикордонній службі України запевняють, що не перевірятимуть оновлення військово-облікових даних у чоловіків призовного віку, яким дозволено виїзд за межі України. Для перетину кордону достатньо надати військово-облікові документи. Про це п...

На межі: На ТОТ виник дефіцит медикаментів, а ліки, які з’являються, йдуть на потреби окупантів, - Центр нацспротиву

понеділок, 20 травень 2024, 14:27

В аптеках на тимчасово окупованих територіях України спостерігається дефіцит медичних препаратів. Більшість ліків, які доставляють на окуповані території, йдуть на потреби окупантів, а не для місцевого населення. Про це пише Центр національного спротив...