Мова йде про мільярди: Син Пабло Ескобара розповів про заховані скарби батька

Філіп Уіткомб заявив, що передасть більшу частину виручених грошей на боротьбу з наслідками того, що "дон Пабло Ескобар зробив з населенням цього світу".

Позашлюбний син колумбійського наркобарона Пабло Ескобара, який проживає сьогодні на Майорці під псевдонімом Філіп Уіткомб (справжнє ім'я - Роберто Сендойя Ескобар), заявив, що знає, де зберігаються скарби його відомого батька, повідомляють Патріоти України.

У бесіді з BBC чоловік також анонсував вихід авторської книги "Син Ескобара. Первісток", в якій розповість свою історію.

Філіп Уіткомб. Фото: скріншот з відео.

Ще дитиною Уіткомб фактично став сиротою. В ході однієї зі спецоперацій загинула його мати, після чого хлопчика всиновив агент британської секретної розвідувальної служби МІ-6. Пізніше чоловік пояснив хлопчику, звідки у того спогади про перестрілку та смерть жінки в червоному.

З батьком-злочинцем Уіткомб бачився лише кілька разів. Найбільше чоловікові запам'яталися запах наркобарона, в якому відчувалися аромати одеколону та гашишу, а також його слова - батько закликав сина не забувати, що він - Ескобар. При цьому в свідоцтві про народження Роберто Сендойя Ескобара ім'я батька не згадуєть, але про його спорідненість з главою Медельїнського картелю йдеться в документі про хрещення.

У бесіді з журналістами Уіткомб також розповів, що знає ключ до скарбів Ескобара, при цьому уточнив, що мова не йде про заощадження готівкою. На питання, як чоловік планує ними розпорядитися, Уіткомб відповів, що передасть більшу частину виручених грошей на боротьбу з наслідками того, що "дон Пабло Ескобар зробив з населенням цього світу".

Пабло Ескобар. Фото: Колумбійська національна поліція (Вікіпедія).

Нагадаємо, Пабло Ескобар, один з найвідоміших злочинців XX століття, протягом 15 років очолював Медельїнській картель. За деякими оцінками, на початку 90-х його статки перевищували $30 мільярдів, а картель покривав більше 80% наркотрафіку в США.

У грудні 1993-го в ході однієї з операцій по затриманню наркобарона колумбійською поліцією та спецслужбами США Ескобар був застрелений на даху житлового будинку в медельїнському кварталі Лос Олівос.

Синоптики попереджають про сильні заморозки в Україні: Де різко знизиться температура

четвер, 18 квітень 2024, 9:50

Синоптики попереджають про суттєве погіршення погоди та зниження температури в Україні. Так, у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні мет...

Тису перепливати не знадобилось: На Закарпатті ухилянт епічно обвів навколо пальця прикордонників та втік в Угорщину, де його радісно прийняли

четвер, 18 квітень 2024, 9:32

Вартові кордону виявились явно не готовими до такого шустрого клієнта у 50 років з гаком. На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину. . Як повідомляє журналіст Віталій Глагола з посиланням на джерела ...