Мовчить про війну? Куди зник Дан Балан і за що його хейтять у РФ

Відомий молдавський виконавець Дан Балан довгі роки жив та працював в Україні. Зокрема, він займав суддівське крісло в одному із найрейтинговіших проєктів "Голос країни". Однак після повномасштабного вторгнення співак зник із радарів. 27 лютого 2022 року він опублікував свій перший і поки що останній допис про повномасштабну війну, в якому висловив свою підтримку українському народу. Після цього артист замовк. Дан Балан не дає інтерв'ю і не з'являється в мережі, а фанати тим часом гадають, куди зник їхній кумир і чому вирішив мовчати, зазначають Патріоти України.

Повномасштабне вторгнення РФ в Україну молдавський співак зустрів у Києві. Як і всі українці, він прокинувся під звуки вибухів рано-вранці і в паніці не розумів, яких заходів слід вжити. 5 березня Балан мав бути ведучим румунського національного відбору на Євробачення-2022. Одна з головних організаторів конкурсу Юліана Марчук повідомила місцевим ЗМІ, що музикант планував вилетіти з України до Румунії, щоб, як і планувалося, провести шоу, але через припинення авіасполучення у зв'язку з воєнним станом він не зміг цього зробити.

На деякий час зв'язок із артистом обірвався. Лише 27 квітня мати співака, а за сумісництвом і його колега Людмила Балан прокоментувала місцезнаходження сина. Вона повідомила в інтерв'ю румунському виданню, що Дан залишив Київ наприкінці лютого і зумів дістатися батьківщини. Як саме – зірка побажав тримати в секреті, що і передала журналістам його мама.

В одному фанати можуть бути певні точно – Балан не переїхав до Москви. Про це також повідомила Людмила Балан. Сама жінка, як і син, відкрито підтримала український народ.

"Залишається тільки молитися, щоб українці чинили опір і боролися з росіянами до кінця... Тільки так у всіх буде мир!" – сказала вона в ексклюзивному інтерв'ю Impact.

А нещодавно з Людмилою Балан засвітилася відома українська співачка Тіна Кароль, якій приписували роман із молдавським виконавцем. Днями народна артистка України виступала у Молдові та вітала маму свого колеги зі сцени. Ба більше, вона назвала Балана "найкращим чоловіком у світі".

Ось тільки Балан на зв'язок, на жаль, не виходить. За останній рік у його профілі в Instagram було лише дві публікації. Перша – на підтримку України, друга – анонс пісні румунською мовою. Проте українські шанувальники сприйняли і цей допис як знак засудження російської агресії. Справа в тому, що артист представив не нову пісню, а переклав старий трек "Любовь, как в песнях" з російської на румунську.

Джерело: Обозреватель

Міноборони оприлюднило ролик, який є плагіатом американського: ЗМІ стверджують, що "креативила" дружина Тимошенка, ексфункціонер ОП відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...

Тисячі українських чоловіків у Польщі готові їхати далі, а не вертатися до України, - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 23:40

Польща пообіцяла Україні допомогти з поверненням чоловіків призовного віку: тисячі українців можуть переїхати в інші країни, щоб уникнути цього. Про це пише Forbes, передають Патріоти України. Видання вказує, що набуття в Україні чинності нового закону...