Може бути найдавнішою на Землі: У снігах Антарктиди знайшли піраміду (фото)

Виникнення пірамід в Антарктиді прихильники конспірологічних теорій пов'язують їх з позаземними цивілізаціями, які відвідували Землю близько 100-120 млн років тому.

Під покровом вічних снігів на території Антарктиди може знаходитися найдавніша на нашій планеті піраміда, інформують Патріоти України.

Як повідомляє видання Express, таке припущення висловив конспіролог Девід Чайлдресс, вивчаючи знімки на сервісі Google Earth. В обрисах однієї з вершин антарктичного гірського хребта Шеклтон, яка має чотири крутих схили, дослідник побачив схожість з Великої пірамідою в єгипетській Гізі. Чайлдресс припускає, що вік піраміди в Антарктиді більший, ніж у будівель, споруджених на Африканському континенті. Ба більше, конспіролог вважає, що саме вона послужила прототипом для аналогічних будівель в інших частинах світу.

Виникнення пірамід в Антарктиді прихильники конспірологічних теорій пов'язують їх з позаземними цивілізаціями, які відвідували Землю близько 100-120 млн років тому. Втім, вчені з версією про штучне походження "піраміди" на білому континенті не згодні. Вони звертають увагу на те, що пірамідальна форма гірських вершин - зовсім не унікальна. Пояснити виникнення таких "пірамід" можна природним процесом ерозії.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...