Може бути... небезпечно: Чоловік оглух на одне вухо після пристрасного поцілунку з коханою

Чоловік із Китаю тимчасово втратив слух після пристрасного десятихвилинного поцілунку з коханою. Про це пише South China Morning Post, передають Патріоти України.

22 серпня, у китайський День святого Валентина, чоловік і його дівчина пристрасно цілувалися біля мальовничого Західного озера в східній китайській провінції Чжецзян. Під час поцілунку, за словами чоловіка, він почув звук, що булькотить і відчув біль у лівому вусі, через що не зміг нормально чути.

Пара поспішила в лікарню, де лікарі виявили, що у нього пошкоджена барабанна перетинка. Медики прописали чоловікові антибіотики й сказали, що на відновлення знадобиться близько двох місяців. Однак іноді в подібних випадках може навіть знадобитися операція.

На думку лікарів, пристрасні поцілунки можуть призвести до різкої зміни тиску повітря у вусі. У поєднанні з важким диханням партнера це спричиняє дисбаланс, що призводить до проколу.

Видання зазначає, що крім поцілунків, причиною перфорації барабанної перетинки можуть стати бійки, дорожньо-транспортні пригоди, пірнання і польоти.

Публікація з розповіддю про поцілунок стала вірусною в китайських соціальних мережах, зібравши понад мільйон вподобань і 400 тисяч коментарів. Один із коментаторів з іронією зазначив: "Кохання справді оглушує". Інший зауважив, що саме тому він залишається самотнім: шукати партнера для поцілунків може бути надто небезпечно.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...