Може бути ще більше скандалів: Притула розповів, що його лякає в законопроєкті про мобілізацію

Телеведучий і волонтер Сергій Притула пройшов ВЛК і зізнався, що його лякає в новому законопроєкті про мобілізацію. Так, шоумен зазначив, що через можливі зміни буде багато скандалів, передають Патріоти України.

Як Притула пройшов ВЛК і що думає про закон про мобілізацію

Так, в одному з нещодавніх подкастів, Сергій заявив, що під час проходження військово-лікарської комісії він не побачив негативного ставлення з боку ТЦК. Утім, ведучий не виключив, що на ставлення до нього вплинула його медійність.

– Був у ТЦК і на ВЛК. Можливо, моя медійність впливає на якесь ставлення, але в черзі на ВЛК підійшли два хлопці з 3 ОШБр, подякували за роботу, – зізнався Притула.

Що стосується призову, то зараз активно обговорюють повернення законопроєкту про мобілізацію Кабміну на доопрацювання. Притула заявив, що він боїться ситуації, яка розгортається навколо цього законопроєкту, – через цей закон “відбуваються баталії”, а надалі можуть виникнути ще більше скандалів.

– Депутати зараз напрацьовують свої якісь доповнення і пропозиції до законопроєкту. Народ дуже сильно роздратований цими цифрами щодо мобілізації в 500 тис. осіб. На тлі законопроєкту відбуватиметься великий всеукраїнський срач на горі, – підсумував Притула.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...