Може бути спекотно: "УЗ" виділила вагон для жіночих купе, але дешевий і без кондиціонерів (фото)

Компанія "Українська залізниця" не передбачила в окремому спеціальному вагоні для жінок можливість придбати послугу кондиціонування, передають Патріоти України.

При цьому, як повідомляється в онлайн-додатку для купівлі квитків, такий квиток виявився дешевшим за стандартні купе, в яких можуть їздити у тому числі чоловіки, оскільки в них автоматично передбачені кондиціонери.

Тобто жінки, які захочуть скористатися новою послугою від УЗ, змушені будуть у разі жаркої погоди мучитися від спеки, поки чоловіки насолоджуватися відрегульованою температурою.

Більше половини нових ФОПів в Україні відкрили жінки: Стало відомо, який бізнес обирають найчастіше

понеділок, 20 травень 2024, 11:28

Понад 43 тисячі ФОПів в Україні у 2024 році створили жінки за даними Єдиного державного реєстру. Це більш ніж половина від загальної кількості новостворених ФОПів за перший квартал цього року. . Найчастіше жінки відкривають бізнес у сфері роздрібної то...

Скільки українців вже оновили дані через "Резерв+": У Міноборони назвали цифру

понеділок, 20 травень 2024, 10:50

Застосунком "Резерв+" скористалися 260 тисяч військовозобов'язаних українців. Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін. "Якщо говорити про застосунок "Резерв+", це сервіс новий, який запустився 18 травня, який одразу фактично викликав велики...