Може, й штраф ще випишуть? Військкомат надіслав повістку "азовцю", який 21 місяць перебуває в полоні (фото)

Салтівський Районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Харкова надіслав повістку на адресу старшого сержанта бригади "Азов2 і захисника Маріуполя Степана "Байди" Головка, який вже 21 місяць перебуває в полоні. Про це розповіла дружина військового Ганна Байда у себе в Facebook, передають Патріоти України.

«Салтівський РТЦК і СП міста Харкова так любить мого чоловіка, бійця бригади Азов НГУ, захисника Маріуполя, який після виходу з «Азовсталі» вже 21 місяць перебуває в полоні, що на 14 лютого надіслав йому валентинку у вигляді повістки», – написала дівчина.

Військкомат надіслав повістку «азовцю», який 21 місяць перебуває в полоні (фото) фото 1
скріншот: Аня Байда/Facebook

Ганна, яка також є військовою, зазначила, що у відповідь на дзвінок черговий військкомату запропонував їй узяти відпустку та приїхати до Харкова для вирішення цього питання.

«Нагадую, майже два роки полону – районний військкомат навіть не знає, що людина на службі...» – наголосила вона.

Пізніше військова нагадала, що, відповідно до закону, повістка має бути вручена особисто або уповноваженими особами має бути складено акт про відмову від отримання повістки з підписами уповноважених осіб і свідків. «Цікаво дізнатися, ким саме було підписано розписку про отримання цієї повістки?» – поцікавилася дружина «азовця».

Військкомат надіслав повістку «азовцю», який 21 місяць перебуває в полоні (фото) фото 2

Військкомат надіслав повістку «азовцю», який 21 місяць перебуває в полоні (фото) фото 3

скріншот: Аня Байда/Facebook

Ганна Байда також розповіла, що з моменту, коли її чоловік вийшов за наказом із території заводу «Азовсталь» та опинився у полоні, минуло вже 640 днів. «640 днів пекла в російських катівнях... і так само 640 днів повної неповаги з боку місцевих РТЦК і СП...» – написала дівчина.

"Тону в твоїх очах...": Коміки "Ліги сміху" пожартували про потопельників у Тисі і роздратували Гетманцева (відео)

неділя, 19 травень 2024, 21:45

Коміки «Ліги сміху» в останньому випуску пожартували про ухилянтів у Тисі і втрапили в скандал. Сценка викликала бурхливу реакцію в соцмережах, передають Патріоти України. У виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступн...

Звірство достойне рашистів: У Чехії українець зв'язав ексдружину, засунув в жінку петарду і підірвав

неділя, 19 травень 2024, 21:38

У Чехії українець підірвав петарду у піхві своєї колишньої дружини. Прокуратура висунула звинувачення у замаху на вбивство і вимагає дуже суворого покарання. . Інцидент стався у місті Пльзень. За даними слідства, 36-річний громадянин України Олександр...