Може лишитися прикованим до ліжка: Чоловік перечепився через кота і отримав травми, наче після автокатастрофи (фото)

Чоловік із Великої Британії дивом вижив після перелому шиї, хребта та ребер, пробитих легенів та інших травм, спіткнувшись об свого кота. Про це пише New York Post, передають Патріоти України.

Повідомляється, що пригода сталася, коли професійний 59-річний музикант Кріс Роулі із Лестерширу був сам удома зі своїм кошеням єгипетського сфінкса Еріком Моркамбом. Воно гралося, стрибнуло та вчепилося в ногу свого хазяїна, коли той спускався сходами.

Роулі пролетів вниз 14 сходинок, перш ніж опинився на підлозі."Я багато чого не пам’ятаю, просто швидко падав, і все закінчилося за лічені секунди, потім я опинився на дні", — розповів постраждалий 59-річний музикант.

Оскільки вдома не було нікого, а телефон був не під рукою, то чоловік пролежав на підлозі до ранку, поки його дружина не повернулася зі зміни і не викликала швидку.

Коли чоловіка доправили до лікарні, медики спершу подумали, що він пережив автокатастрофу. Зараз чоловік оговтується після травм. Лікарі прогнозів не дають, ходити музикант поки не може.

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...