Може опинитися у в'язниці: На Чернігівщині судитимуть чоловіка через 3 кілограми риби

Корюківська окружна прокуратура Чернігівської області направила до Сосницького районного суду обвинувальний акт у справі про незаконне рибальство. Про це повідомляє місцева влада, передають Патріоти України.

Мешканця Сосницької територіальної громади звинувачують у порушенні частини 1 статті 249 Кримінального кодексу України – незаконне зайняття рибним добувним промислом. За даними слідства, на початку серпня цього року обвинувачений, громадянин М., здійснював незаконний вилов риби на ставку поблизу села Кудрівка Корюківського району. Чоловік діяв умисно, не маючи передбаченого законом дозволу, та використовував заборонені знаряддя лову – дві рибальські сітки.

В результаті незаконних дій було виловлено рибу загальною вагою 2,985 кг. Улов складався з 12 окунів, 3 карасів сріблястих, 2 линів та 4 пліток звичайних. Згідно з висновком експерта, такими діями навколишньому природному середовищу (державі) було заподіяно екологічну шкоду на суму 52 139 гривень.

Відповідно до чинного законодавства, обвинуваченому загрожує кримінальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...

Жінка скасувала відпустку і отримала... пів мільйона

субота, 28 вересень 2024, 21:55

Американка Трейсі Вербовскі з Каукауліна, що в штаті Мічиган, стверджує, що їй пощастило виграти в лотерею завдяки скасованій відпустці. Про це вона розповіла представникам Мічиганської лотереї, повідомляють Патріоти України з посиланням на UPI. . За с...