Може підтримати хіба що морально: Збірна України втратила ключового гравця до кінця Євро-2020

Вчора, 27 червня, глава телекомпанії "Футбол" Олександр Денисов заявив, що збірна України втратила ключового гравця до кінця Євро-2020, передають Патріоти України.

За його словами, тренерський штаб не може розраховувати на футболіста Олександра Зубкова. Зазначається, що він вибув до кінця турніру. Денисов пояснив, що він провів переговори з головним тренером збірної Андрієм Шевченком і той сказав, що Зубкову не вдасться відновитися ні до матчу зі Швецією, ні до інших поєдинків.

Підкреслюється, що Зубков отримав травму на перших хвилинах матчу проти Нідерландів в першому матчі збірної на турнірі. Повідомляється, що Зубков залишається з командою і підтримує її. Поки невідомо, коли він зможе повноцінно відновитися.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...