Може померти багато людей! Відомий лікар закликав ввести локдаун в Україні, поки не стало пізно

Локдаун в Україні слід вводити до того, як настане колапс медичної системи. Таку думку в бліц-інтерв'ю висловив ексголовний санітарний лікар України Сергій Бережнов, передають Патріоти України.

"Локдаун потрібно буде ввести до того, як настане повний колапс. Коли він настав, вже дарма вводити", – заявив він.

За його словами, приймати рішення про конкретні терміни введення локдауну необхідно на основі даних "про завантаження лікарень, про забезпеченість лікарями, про статистику захворюваності".

"Тому конкретний термін мені важко назвати. Але те, що це треба зробити – це безсумнівно. Я говорю як лікар, економісти нехай висловлюють свою точку зору. А далі ухвалюємо рішення: або продовжуємо працювати і захворіє і помре більша кількість людей за цей час, тому що медицина не впорається, або вводимо локдаун", – підкреслив медик.

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...